Fursecuri gustoase cu cafea

Printeaza

Fursecuri cu cafea din: faina, ou, galbenus, ulei, zahar brun, praf de copt, esenta de rom, unt, zahar pudra, apa, cafea solubila si zahar bourbon.

Ingrediente:Fursecuri_cu_cafea

pentru aluat:

  • 300 g faina
  • 1 ou+1 galbenus
  • 120 ml ulei
  • 100 g zahar brun
  • 1 lingurita rasa cu praf de copt
  • esenta de rom

pentru crema:

  • 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 9 linguri cu apa
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingurite cu cafea solubila
  • 1 pliculet cu zahar Bourbon

 

Mod de preparare:

Pentru fursecuri, ames­tecă bine cu mixerul toate ingredientele până ce obţii un aluat care poate fi modelat uşor.

Unge-ţi mâinile cu ulei, formează sfere de mărime potrivită şi asaza-le pe tava tapetata cu hartie de copt, la distanta unele de altele.

Dă la cuptorul încins vreo 5-6 minute. Lasă-le să se răco¬rească în tavă.

Pentru cremă, amestecă toate ingredientele până ce obţii o compoziţie fină. Uneşte fursecurile între ele cu crema de cafea şi aşază-le pe un platou.

Lasă-le câteva ore înainte de servire.

Fursecuri cu cafea

Fursecuri_cu_cafea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.