Fursecuri glazurate cu alune

Printeaza

Fursecuri glazurate cu alune

Fursecuri glazurate cu alune

Ingrediente:

  • 250 g unt nesărat
  • 500 g făină
  • 125 g zahăr
  • 250 g alune
  • zahăr vanilat
  • un praf de sare
  • 200 g ciocolată de menaj

 

Mod de preparare:

Freci untul cu zahărul până ce s-a topit za­hărul. Adaugi faina, alunele, vanilia şi sa­rea şi amesteci până ce totul este omogenizat. Dai coca la frigider pentru 1 oră.

Pe o suprafaţă presărată cu făină, întinzi aluatul într-o foaie nu foarte groasă, de cir­ca 1 cm. Tai rondele cu ajutorul unui pahar pe care îl treci prin făină.

Tapetezi cu hârtie de copt tava cuptorului, pui fursecurile şi le dai la cuptor pentru 25-30 de minute până devin maronii. Topeşti ciocolata şi o torni apoi pe fiecare fursec. Decorezi cu alune tăiate.

Fursecuri glazurate cu alune

   

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.