Fursecuri fragede cu rahat, jeleu de fructe si nuci

Printeaza

Fursecuri fragede cu rahat, jeleu de fructe si nuci din: unt sau margarină, zahar pudra, oua, faina, amidon, rahat colorat, nuci sau jeleu de fructe.

Fursecuri_fragede_cu_rahat_jeleu_de_fructe_si_nuci

Ingreidente:

  • 1 pachet unt sau margarină
  • 125 g zahăr pudră
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 3 gălbenuşuri
  • 1 ou
  • 250 g făină
  • 150 g amidon

Pentru ornat:

  • 250 g rahat colorat
  • nuci sau jeleu de fructe

Mod de preparare:

Amesteci untul moale cu zahărul pudră, zahărul vanilat, oul întreg şi gălbenuşurile, unul câte unul. Amesteci făina cu amidonul şi apoi le adaugi peste compoziţia cu unt.

Cu ajutorul presei pentru furse­curi, torni aluatul într-o tavă neunsă, formând fur­securi de diverse forme.

Pe mijlocul fiecărui fursec aşezi o bucăţică de rahat ori nuci, alune sau jeleu de fructe. Dai tava la cuptor, la foc moderat şi laşi până se rumenesc fursecurile.

Fursecuri fragede cu rahat, jeleu de fructe si nuci

Fursecuri_fragede_cu_rahat_jeleu_de_fructe_si_nuci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.