Fursecuri din aluat de cartof cu nuci

Printeaza

Fursecuri din aluat de cartof cu nuci din: cartofi fierţi, ou, unt, nuci, scorţişoară, tablete zaharină.

Fursecuri din aluat de cartof cu nuci

Ingrediente:

  • 150 g cartofi fierţi
  • 1 ou
  • 1 lingură unt
  • 50 g nuci
  • scorţişoară
  • 2 tablete zaharină

Mod de preparare:

Cartofii se trec prin maşina de tocat şi se amestecă cu untul, nucile măcinate, scorţişoara pisată, oul bătut separat înainte şi zaharina dizolvată în jumătate linguriţă de apă caldă.

Intr-o tavă unsă cu unt se aşează mici grămăjoare din , această compoziţie, cu ajutorul unei linguriţe. Se lasă în cuptoml încins aproximativ un sfert de oră. Se servesc reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.