Fursecuri delicioase cu gem

Printeaza

Fursecuri delicioase cu gem din: oua, faina, unt, zahar pudra, sare, gem.

Ingrediente:Fursecuri delicioase cu gem

  • 2 oua
  • 480 g făina
  • 240 g unt
  • 240 g zahăr pudră
  • un praf sare
  • gem, după gust

 

Mod de preparare:

Făina si untul se pun într-un vas şi se desfac cu degetele pentru a obţine un preparat ca un nisip fin.

Se adaugă zahărul pudră şi sarea, se amestecă $i apoi se pun ouăle. Se lasă aluatul apoi 30 de minute la rece. Se scoate si se întinde o foaie nu mai groasă de 0,5 cm. Se decupează cercuri de aluat cu ajutorul unei forme rotunde.

Se îndeasă un pic fiecare fursec la mijloc cu fundul unui pahar sau cu degetul si se pune gem, după preferinţă.

Se aşază toate în tava de copt şi se lasă 10-15 minute, în funcţie de cuptor. Se scot si se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.