Fursecuri cu zaharina

Printeaza

Fursecuri cu zaharina din: margarina, zaharina, nuci, praf de copt, faina integrala, lamaie, scortisoara, ou, cuisoare, gem dietetic sau unt de arahide.

Ingrediente:Fursecuri cu zaharina

  • 120 g margarina
  • 40 g zaharină pudră
  • 50 g nuci măcinate
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 200 g făină integrală
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 vârf de cuţit de scorţişoară
  • 1 ou
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • cuişoare măcinate
  • 100 g gem dietetic sau unt de arahide

 

Mod de preparare:

Mixezi margarina moale, la temperatura camerei, până devine spumă. Adaugi pe rând zaharina, aromele, făina, praful de copt şi omogenizezi aluatul potrivit de tare. Il înveleşti în folie de plastic şi îl păstrezi în frigider pentru 2 ore.

Intinzi aluatul şi îl tai în rondele sau în diferite alte forme.

Ungi cu ou bătut jumătate dintre rondele şi le presari cu nuca măcinată. Coci rondelele în tava tapetată cu hârtie de copt, timp de 20 de minute, până când se rumenesc uşor.

După ce s-au răcit, le ungi pe cele fără ou cu un strat fin de gem sau unt de arahide şi le lipeşti cu fursecurile care au nuci deasupra, presându-le uşor.

 

Fursecuri cu zaharina

Fursecuri cu zaharina

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.