Fursecuri cu vanilie si rom

Printeaza

 

Fursecuri cu vanilie si rom din: oua, zahar, nuci, cacao, unt, vanilie, rom.

Ingrediente:Fursecuri cu vanilie si rom

Pentru aluat:

  • 4 albuşuri
  • 1 1/2 pahar zahăr
  • 3 pahare nuci măcinate
  • 1-2 linguri cacao
  • unt pentru tavă

Pentru cremă:

  • 4 gălbenuşuri
  • 1 pahar zahăr
  • 2-3 linguri apă
  • 2-3 linguri cacao
  • vanilie
  • rom
  • 200 g unt

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile cu zahărul, până se desprind de tel. Adaugi nuca, pudra de cacao şi coaja de lămâie şi omogenizezi delicat.

Pui câte o linguriţă de compoziţie în tava bine unsă cu unt şi le coci la foc mic, pentru 20-25 de minute.

Mixezi la bain-marie gălbenuşurile cu zahărul, apa şi cacaua, până când crema se îngroaşă. Adaugi aromele la sfârşit şi omogenizezi.

Freci spumă untul moale şi încorporezi lingură cu lingură crema răcită. Uneşti cu crema răcită bulgăraşii cu nucă şi rostogoleşti marginile prin nuci măcinate.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.