Fursecuri cu vanilie si fulgi de ciocolata

Printeaza

Fursecuri cu vanilie si fulgi de ciocolata din: unt topit, zahar brun, zahar, oua, esenţă de vanilie, făină, cacao, sare, praf de copt, fulgi de ciocolata.

Fursecuri_cu_vanilie_si_fulgi_de_ciocolata

Ingrediente:

  • 12 linguri unt topit
  • 1/2 cană zahăr brun
  • 1 cană zahăr
  • 1 ou
  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 1 1/2 cană făină
  • 1 linguriţă cacao
  • 1 praf sare
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1 1/2 cană fulgi de ciocolată

Mod de preparare:

Baţi untul topit cu zahărul brun şi cel alb. Laşi să se răcească puţin şi amesteci cu oul şi cu gălbenuşul, apoi adaugi esenţa de vanilie şi baţi iar.

Amesteci făina, cacaua, sarea şi praful de copt. Incorporezi în compoziţia de unt şi zahăr şi mixezi bine, apoi adaugi fulgii de ciocolată şi amesteci bine.

Laşi deoparte amestecul cel puţin o oră sau până când se mai întăreşte. Incingi cuptorul, iei cu o lingură din compoziţie şi aşezi pe o foaie de copt unsă cu grăsime şi dai la cuptor 12-15 minute.

Laşi să se răcească înainte de a servi.

Fursecuri cu vanilie si fulgi de ciocolata

Fursecuri_cu_vanilie_si_fulgi_de_ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.