Fursecuri cu unt si ciocolata

Printeaza

Fursecuri cu unt si ciocolata din: unt, zahar, ou, faina, praf de copt, crema de ciocolata.

Ingrediente:Fursecuri cu unt si ciocolata

  • 230 g unt cu 80% grăsime
  • 170 g zahăr pudră
  • un ou
  • un plic zahăr vanilat
  • 400 g făină
  • o linguriţă praf de copt
  • un praf sare

Pentru servit:

  • cremă de ciocolată sau gem
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, se pun untul cu zahărul pudră şi se mixează. Se adaugă si plicul de zahăr vanilat, apoi oul, se mixează până se încorporează, după care se pune făina amestecată cu praful de copt si sarea.

Se frământă aluatul, după care se pune în folie de plastic şi se dă la rece pentru 30 de minute.

Se presară pe masa de lucru putină făină, se întinde blatul să aibă o grosime de 5 mm, se decupează cu formele dorite si se pun fursecurile în tavă, pe hârtie de copt.

Se dau la cuptor 10 minute sau până se rumenesc.

Se umplu apoi cu cremă de ciocolată sau gem si se pudrează cu zahăr.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.