Fursecuri cu sos de fructe si frisca

Printeaza

Fursecuri cu sos de fructe si frisca din: zahar pudra, unt, faina, frica, fructe, sos de fructe, zahar pudra.

Ingrediente:Fursecuri_cu_sos_de_fructe_si_frisca

  • 100 g zahar pudra
  • 20 g unt
  • 300 g faina

pentru servit:

  • frisca
  • fructe
  • sos de fructe
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă untul moale şi tăiat bucăţele, cu zahărul şi făina. Se amestecă bine, pentru a obţine un aluat care se adună într-o bilă şi se pune la frigider pentru o oră. Apoi, se întinde aluatul cât se poate de subţire pe masa presărată cu făină şi se decupează forme rotunde.

Se aşază formele în tava de copt tapetată cu hârtie şi se coc 30 de minute. După ce s-au răcit complet, se bate frişca şi se aşază straturi alternând cu fructele. Se ornează cu zahăr pudră şi sos de fructe.

Fursecuri cu sos de fructe si frisca

Fursecuri_cu_sos_de_fructe_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.