Fursecuri cu sos de capsuni

Printeaza

Fursecuri cu sos de capsuni din: unt, zahar, faina, oua, sos de capsuni.

Ingrediente:Fursecuri_cu_sos_de_capsuni

  • 300 g unt
  • 300 g zahăr
  • 300 g făină
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 ouă întregi
  • zahăr vanilat
  • sos de căpşuni
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă untul cu zahărul, adaugă ouăle întregi, apoi gălbenuşurile, unul câte unul. Când compoziţia s-a omogenizat, adaugă vanilia şi făina în ploaie şi amestecă uşor cu o lingură de lemn.

Pe un blat tapetat cu faină, modelează coca, după care întinde-o cu sucitorul. Cu o formă de fursecuri, taie inimioare pe care pune-le la copt, la foc moderat.

Când sunt încă fragede şi calde, picură pe ele sosul de căpşuni.

Fursecuri cu sos de capsuni

Fursecuri_cu_sos_de_capsuni

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.