Fursecuri cu serbet

Printeaza

Fursecuri cu serbet din: oua, zahar pudra, unt, sare, esenta de vanilie, praf de copt, bicarbonat de sodiu, lamaie, faina, serbet de zmeura.

Ingrediente:Fursecuri cu serbet

  • 2 ouă
  • 150 g zahăr pudră
  • 200 g unt
  • 1 praf de sare
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriţă zeamă de lămâie
  • circa 400 g făină
  • 1 borcan (400 g) şerbet de zmeură

Mod de preparare:

Mixezi untul împreună cu zahărul, apoi adaugi esenţa de vanilie, sarea şi ouăle. încorporezi treptat praful de copt, bicarbonatul stins cu zeama de lămâie şi jumătate din făina cernută.

Continui să încorporezi făină, amestecând cu mâna, până obţii un aluat care se poate modela uşor.

Intinzi o foaie de aluat groasă de 5 mm şi tai fluturaşi cu formele. îi coci în tava tapetată cu hârtie de copt, la foc mediu, 10 minute.

Incălzeşti şerbetul scufundând borcanul în apă fierbinte. Uneşti câte 2 fluturaşi cu şerbet.

 

Fursecuri cu serbet

Fursecuri cu serbet

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Fursecuri cu serbet
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.