Fursecuri cu portocala si ciocolata

Printeaza

Fursecuri cu portocala si ciocolata din: faina, ou, condimente, drojdie, apte, ulei, miere, caise uscate, mersoare uscate, migdale, portocala, zahar, ciocolata, lapte.

Ingrediente:Fursecuri cu portocala si ciocolata

  • 400 g făină
  • 1 ou
  • 1 lingură condimente (scorţişoară, cuişoare, cardamom)
  • 1 cub drojdie
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri miere
  • 2 linguri caise uscate
  • 2 linguri merişoare uscate
  • 2 linguri migdale mărunţite
  • 2 linguri zeamă de portocală
  • coajă de portocală tăiată cubuleţe
  • 2-3 linguri zahăr
  • 100g ciocolată
  • 2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu fructele uscate, o parte din coaja de portocală, drojdia dizolvată în lapte, oul, mierea şi uleiul.

Laşi aluatul să dospească, apdi îl întinzi şi tai fursecuri cu formele. Fierbi coaja de portocală rămasă cu zahărul şi 50-100 ml apă.Topeşti ciocolata cu laptele.

Treci fursecurile prin ciocolată şi le decorezi cu bucăţelele de coajă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.