Fursecuri cu nuci si banane

Printeaza

Fursecuri cu nuci si banane din: faina, unt, zahar, ou, banana, fulgi de ovaz, nuci, bicarbonat, sare.

Ingrediente:Fursecuri cu nuci si banane

  • 200 g făină
  • 180 g unt
  • 200 g zahăr
  • un ou
  • o banană
  • 90 g fulgi de ovăz
  • 50 g nuci
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • un praf sare
  • esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina, fulgii de ovăz, sarea şi bicarbonatul. Se freacă untul cu zahărul, se adaugă oul, vanilia si apoi banana mărunţită. Se adaugă şi amestecul de făină si nucile. Se amestecă totul foarte bine.

Se ia câte o linguriţă din aluat, se turteşte între palme şi se asază, cu spa­ţiu între fiecare fursec, în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc 12-15 minute şi se lasă apoi 5 minute în tavă înainte de a le scoate.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.