Fursecuri cu nougat

Printeaza

Fursecuri cu nougat din: unt, zahar, oua, faina, praf de copt, sare, ciocolata, faina, nuci, nougat.

Ingrediente:Fursecuri_cu_nougat

  • 200 g unt
  • 250 g zahăr
  • 2 ouă
  • 350 g făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 150 g bucăţele de ciocolată
  • 200 g făină pentru prelucrare
  • 200 g nuci tăiate mărunt
  • 200 g nougat cu nucă

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 1200 °C. Puneţi hârtie de copt în tavă.

Frecaţi spumă untul cu zahărul. Adăugaţi treptat ouăle şi înglobaţi-le. Amestecaţi făina cu praful de copt şi sare şi adăugaţi treptat câte o lingură în crema de unt.

Frământaţi totul bine pentru a obţine un aluat uniform, iar la sfârşit înglobaţi şi bucăţelele de ciocolată.

Formaţi aproximativ 50 de bulgări mici şi tăvăliţi-i prin nucă mărunţită. Aşezaţi bulgării de aluat în tavă şi aplatizaţi-i puţin.

Lăsaţi cca 10-12 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului. Scoateţi tava şi lăsaţi fursecurile să se răcească.

Topiţi nougat pe bain-marie. Ungeţi jumătate din fursecuri pe partea inferioară cu nougat şi puneţi restul fursecurilor deasupra.

Fursecuri cu nougat

Fursecuri_cu_nougat

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.