Fursecuri cu morcovi

Printeaza

Fursecuri cu morcovi din: morcovi, unt, zahar, faina, ou, bicarbonat, vanilie, nuci.

Ingrediente:Fursecuri cu morcovi

  • 2 morcovi
  • 80 g unt
  • 180 g zahăr brun
  • un ou
  • 300 g făină
  • sare
  • o linguriţă bicarbonat
  • esenţă de vanilie
  • 50 g nuci mărunţite

 

Mod de preparare:

Morcovii se fierb şi apoi se mixează. Se amestecă piureul de morcovi cu untul, zahărul, oul şi vanilia.

Se amestecă separat făina cu bicarbonatul şi sarea şi apoi se adaugă peste compoziţia cu morcovi. Se pun şi nucile mărunţite şi se amestecă foarte bine. In tava tapetată cu hârtie de copt se pun cu lingura mici grămăjoare din aluat.

Se coc 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.