Fursecuri cu lapte batut

Printeaza

Fursecuri cu lapte batut din: lapte batut, ulei, zahar, vanilie, bicarbonat, faina.

Ingrediente:Fursecuri cu lapte batut

  • 250 ml lapte bătut
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri zahăr
  • esenţă de vanilie, după gust
  • 2 linguriţe bicarbonat
  • făină, cât cuprinde

 

Mod de preparare:

Mixezi laptele bătut cu uleiul şi zahărul, până capătă o consistenţă cremoasă. Adaugi bicarbonatul, esenţa de vanilie şi făină şi frămânţi atât cât să obţii un aluat moale şi maleabil.

Presari făina pe masă, întinzi o foaie din aluat, pe care o decupezi după preferinţe. Aşezi fursecurile într-o tavă tapetată şi le dai la cuptor, până se rumenesc.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Au iesit bune fursecurile?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.