Fursecuri cu ghimbir glazurat

Printeaza

Fursecuri cu ghimbir glazurat din: ghimbir glazurat, faina, bicarbonat, sare, unt, zahar, zahar vanilat, sirop de zahar, oua.

Ingrediente:Fursecuri cu ghimbir glazurat

  • 220 g ghimbir glazurat
  • 420 g făină
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 linguriţă sare
  • 220 g unt moale
  • 320 g zahăr
  • 1 pacheţel zahăr vanilat
  • 1 lingură sirop de zahăr
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 190 °C. Puneţi hârtia de copt in tavă.

Tăiaţi ghimbirul în bucăţele mici. Amestecaţi făina cu bicarbonat şi sare. Frecaţi spumă untul cu zahăr şi zahăr vanilat.

Adăugaţi alternativ siropul şi ouăle şi amestecaţi bine. Inglobaţi treptat compoziţia de făină şi frământaţi până devine un aluat uniform. Adăugaţi 200 g de ghimbir.

Formaţi din aluat bulgări mari de cca 4 cm şi aşezaţi-i în tavă la o distanţă de 5 cm unul faţă de celălalt, apoi decoraţi-i cu restul bucăţelelor de ghimbir.

Lăsaţi 15 minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune fursecurile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.