Fursecuri cu ciocolată (varianta)

Printeaza

Fursecuri cu ciocolată

Ingrediente:Fursecuri cu ciocolată (varianta)

  • 120 g unt
  • 220 g zahăr pudră
  • 1 albuş
  • 250 g alune prăjite şi măcinate
  • 4 linguri făină
  • vanilie
  • unt
  • făină pentru forma

 

Ingrediente crema : 1 baton ciocolată sau 2 linguri de cacao,1 lingură zahăr,2 linguri apă,1 linguriţă rom.

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine zahărul cu untul, se adaugă albuşul, fre­cînd totul spumă. Se pun vanilia, alunele şi făina, se ames­tecă bine şi se toarnă compoziţia într-o tavă de copt unsă cu unt şi presărată cu făină.

Se coace la foc potrivit. După ce s-a răcit, foaia obţinută se unge cu crema fierbinte.

Se taie în pătrate mici. Pentru cremă se fierbe ciocolata cu zahărul şi apa, se adaugă romul şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.