Fursecuri cu ciocolata si miez de nuca

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si miez de nuca din:  ciocolată neagră, unt, faina, zahar, ou, zahăr vanilinat, praf de copt, miez de nucă.

Fursecuri_cu_ciocolata_si_miez_de_nuca

Ingrediente:

  • 90 g ciocolată neagră
  • 20 g unt
  • 60 g făină
  • 40 g zahăr
  • 1 ou
  • 1 linguriţă zahăr vanilinat
  • 1/2 pliculeţ praf de copt
  • miez de nucă

 

Mod de preparare:

Ciocolata si untul se pun la topit într-un vas care apoi se trage de pe foc.

Se adaugă oul, zahărul, zahărul vanilinat şi făina ameste­cată cu praful de copt.

Se amestecă, se pune aluatul într-o pungă tăiată la colt sau într-un poş şi se eliberează mici cantităţi în tava de copt.

Se asază peste fiecare câte o bucăţică de miez de nucă şi se coc 10 minute.

Fursecuri cu ciocolata si miez de nuca

Fursecuri_cu_ciocolata_si_miez_de_nuca

Pofta buna!

 

 

 

Fursecuri cu cocos

Fursecuri cu cocos din: oua, suc de lamaie, zahar, nuca de cocos. Ingrediente: 3 albuşuri 4 picături suc de lămâie 5-6 linguri zahăr 500 g nucă de cocos   Mod de preparare: Albuşurile se bat spumă cu sucul de lamaie. In momentul în care spuma începe să se formeze, se adaugă zahărul. Se mixează şi […]

Fursecuri cu gem de capsune

Fursecuri cu gem de capsune din: unt, zahar, ulei, oua, faina, praf de copt, gem de capsune. Ingrediente: 125 g unt 125 g zahăr un plic zahăr vanilat 60 ml ulei 2 ouă 100 g făină de migdale 400 g făină 4 g praf de copt gem de căpsune   Mod de preparare: Se amestecă untul, […]

Fursecuri cu aroma de ghimbir

Fursecuri cu aroma de ghimbir

Fursecuri cu aroma de ghimbir din: faina, bicarbonat de sodiu, scortisoara, cuisoare, nucsoara, cardamom, piper alb, ghimbir, sare, zahar brun, ulei, ou, ghimbir confiat, zahar. Ingrediente: 2 1/4 cani faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu 2 lingurite de scortisoara macinata 1/2 lingurita de cuisoare macinate 1/2 lingurita nucsoara macinata ½ lingurita cardamom ⅛ lingurita piper […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.