Fursecuri cu ciocolata si miez de nuca
PrinteazaFursecuri cu ciocolata si miez de nuca din: ciocolată neagră, unt, faina, zahar, ou, zahăr vanilinat, praf de copt, miez de nucă.
Ingrediente:
- 90 g ciocolată neagră
- 20 g unt
- 60 g făină
- 40 g zahăr
- 1 ou
- 1 linguriţă zahăr vanilinat
- 1/2 pliculeţ praf de copt
- miez de nucă
Mod de preparare:
Ciocolata si untul se pun la topit într-un vas care apoi se trage de pe foc. Se adaugă oul, zahărul, zahărul vanilinat şi făina amestecată cu praful de copt.
Se amestecă, se pune aluatul într-o pungă tăiată la colt sau într-un poş şi se eliberează mici cantităţi în tava de copt. Se asază peste fiecare câte o bucăţică de miez de nucă şi se coc 10 minute.
Fursecuri cu ciocolata si miez de nuca
Pofta buna!