Fursecuri cu ciocolata si cocos

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si cocos din: lapte de cocos, ciocolata. lichior, fursecuri, foite de aur, cocos.

Ingrediente: Fursecuri_cu_ciocolata_si_cocos

  • 160 ml lapte de cocos condensat sau frişcă lichidă
  • 200 g ciocolată amăruie
  • 30 ml lichior malibu
  • 100 g fursecuri simple, zdrobite
  • foiţe de aur comestibile
  • fasii de cocos pentru ornat

Mod de preparare:

Intr-un vas la bain marie pune laptele de cocos condensat, ciocolata şi alcoolul şi lasă să se topească ciocolata. Amestecă pentru omogenizare.

Pune fursecurile într-o tavă pătrată cu baza detaşabilă sau foloseşte jumătate dintr-o tavă pătrată de friptură tapetată cu hârtie de copt. Toarna ciocolata topită deasupra şi nivelează suprafaţa. Dă la frigider ca să se întărească.

Cu ajutorul unui cuţit înmuiat în apă fierbinte taie pătrate mici. Ornează cu frunze aurii comestibile şi câte o fâşie de cocos.

Fursecuri cu ciocolata si cocos

Fursecuri_cu_ciocolata_si_cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.