Fursecuri cu ciocolata alba si neagra
PrinteazaFursecuri cu ciocolata alba si neagra din: unt, zahar, esenta de vanilie, ou, faina, praf de copt, smantana, ciocolata alba, ciocolata neagra.
- 55 g unt
- 55 g zahăr
- 2 linguriţe cu esenta de vanilie
- 2 gălbenuşuri de ou
- 450 g făină
- 5 g praf de copt
- 125 ml smântână
- 25 g cacao
- 150 g ciocolată albă şi neagră
Mod de preparare:
Pune untul şi zahărul într-un castron şi bate-le bine cu un mixer până când amestecul devine palid şi cremos. Adaugă vanilie, cacao şi gălbenuşurile de ou şi mixează pentru a le combina, încorporează făina şi praful de copt, apoi smântână, pentru a obţine un aluat neted.
Adaugă bucăţile de ciocolată. Inveleşte aluatul într-o folie şi lasă-l la frigider să se răcească timp de 30 de minute.
Presară făină pe o suprafaţă de lucru şi întinde aluatul până când ajunge la o grosime de 3 mm. Decupează-l cu ajutorul unor forme de inimioare.
Aşază fursecurile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace-le în cuptorul încălzit la 180°C, timp de 15-18 minute.
Fursecuri cu ciocolata alba si neagra
Pofta buna!