Fursecuri cu ciocolata alba si neagra

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata alba si neagra din: unt, zahar, esenta de vanilie, ou, faina, praf de copt, smantana, ciocolata alba, ciocolata neagra.

Ingrediente: Fursecuri_cu_ciocolata_alba_si_neagra

  • 55 g unt
  • 55 g zahăr
  • 2 linguriţe cu esenta de vanilie
  • 2 gălbenuşuri de ou
  • 450 g făină
  • 5 g praf de copt
  • 125 ml smântână
  • 25 g cacao
  • 150 g ciocolată albă şi neagră

Mod de preparare:

Pune untul şi zahărul într-un castron şi bate-le bine cu un mixer până când amestecul devine palid şi cremos. Adaugă vanilie, cacao şi gălbenuşurile de ou şi mixează pentru a le combina, încorporează făina şi praful de copt, apoi smântână, pentru a obţine un aluat neted.

Adaugă bucăţile de ciocolată. Inveleşte aluatul într-o folie şi lasă-l la frigider să se răcească timp de 30 de minute.

Presară făină pe o suprafaţă de lucru şi întinde aluatul până când ajunge la o grosime de 3 mm. Decupează-l cu ajutorul unor forme de inimioare.

Aşază fursecurile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace-le în cuptorul încălzit la 180°C, timp de 15-18 minute.

Fursecuri cu ciocolata alba si neagra

Fursecuri_cu_ciocolata_alba_si_neagra

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.