Fursecuri cu cacao si bomboane

Printeaza

Fursecuri cu cacao si bomboane din: făină, zahăr, unt, făină de migdale, cacao, oua, bomboane.

 

Ingrediente:

  • 200 g făină
  • 90 g zahăr
  • 130 g unt
  • 60 g făină de migdale
  • 30 g cacao
  • 3 gălbenuşuri

Pentru decor:

  • bombonele

 

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte de coacere se amestecă făina, zahărul, făina de migdale si cacaua.

Se adaugă untul si se ames­tecă.

După obţinerea unui amestec nisipos se adaugi gălbenuşurile si se amestecă din nou.

Se formează un aluat care se înveleşte în folie alimen­tară si se lasă 12 ore la rece.

Cu o oră înainte de coacere se aduce aluatul si se lasă în bucătărie pentru a ajunge la temperatura mediului ambiant.

Apoi se întinde într-o foaie de 5 mm maximum.

Fursecuri cu cacao si bomboane

Fursecuri_cu_cacao_si_bomboane

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. vreau si eu fursecuri din astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.