Fursecuri cu alune macinate

Printeaza

Fursecuri cu alune macinate din: ciocolata neagra, faina, praf de copt, cacao, unt, zahar alb, zahar brun, ou, lapte, crema de ciocolata, alune.

Ingrediente:Fursecuri_cu_alune_macinate

  • 125 g ciocolata neagra
  • 150 g faina
  • o lingurita rasa praf de copt
  • 30 g cacao
  • 125 g unt semisarat
  • 80 g zahar alb
  • 45 g zahar brun
  • un ou
  • 2 linguri lapte

pentru servit:

  • crema de ciocolata
  • alune macinate

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata la bain-marie şi, între timp, untul moale se amestecă bine cu cele două tipuri de zahăr. Se adaugă ciocolata topită şi se amestecă, apoi oul şi se amestecă din nou.

Se amestecă făina, praful de copt şi cacaua, se cern deasupra amestecului cu ciocolată, se adaugă laptele si se omogenizează. Se formează 20 de bile care se pun în tava tapetată cu hârtie de copt si se coc 15 minute.

Se lasă apoi să se răcească în totalitate, se ung cu cremă de ciocolată si se presară cu alune mărunţite. Se păstrează la frigider până la servire.

Fursecuri cu alune macinate

Fursecuri_cu_alune_macinate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.