Fursecuri aromate cu vanilie si cacao
PrinteazaFursecuri aromate cu vanilie si cacao din: faină, amidon alimentar, zahăr pudră, unt, coajă de lămâie, esenţă de vanilie, cacao.
Ingrediente pentru aluatul alb:
- 250 g faină
- 60g amidon alimentar
- 100 g zahăr pudră
- 225 g unt
- 1 lingură coajă de lămâie
- 1 fiolă esenţă de vanilie
Ingrediente pentru aluatul maro:
- 200 g făină
- 50 g amidon alimentar
- 100 g zahăr pudră
- 50 g cacao
- 225 g unt
- 1 fiolă esenta de vanilie
Mod de preparare:
Freci untul cu zaharul si esenja de vanilie, apoi adangi coaja de lamaie, amidonul si faina. Framanti bine si dai aluatul la frigider pentru 30 de minute.
La fel procedezi si pentru aluatul maro, cu diferenta ca adaugi cacaua si nu mai pui coaja de lamaie.
“Ciupesti” din fiecare aluat cate o biluta cat o cireasa si le unesti formand fursecul. Tapetezi o tava cu hartie de copt, asezi fursecurile si le coci 15 minute in cuptorul incalzit in prealabil.
Fursecuri aromate cu vanilie si cacao
Pofta buna!