Fursecuri aromate cu ton

Printeaza

Fursecuri cu ton din: faina, praf de copt, oua, sare, piper, ton, unt, marar.

Ingrediente:Fursecuri cu ton

  • 200 g făină
  • 1 vârf de cuţit praf de copt
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 1 cutie ton în ulei
  • 10 g unt
  • 1 ou pentru uns
  • mărar uscat, pentru decor

 

Mod de preparare:

Se mixează într-un bol gălbenuşurile, tonul, untul moale, sare şi piper după gust.

Se cerne într-un castron făina şi praful de copt, iar în mijloc se face o adâncitură în care se pune pasta cu peşte şi se amestecă. După ce se obţine un aluat omogen, uşor de modelat, se face un sul care se înveleşte în folie de plastic şi se păstrează în frigider pentru 1 oră.

Suprafaţa de lucru se presară cu făină şi se întinde o foaie cu grosimea de 1 cm.

Se taie bastonaşe; se pun fursecurile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi se ung cu ou bătut şi se ornează cu mărar mărunţit. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.