Fulgi de ovaz cu migdale dulci

Printeaza

Fulgi de ovaz cu migdale dulci din: ovaz, migdale, banane, scortisoara sau mirodenii, afine, mure, fragi sau pere, sirop de agave.

Ingrediente:Fulgi de ovaz cu migdale dulci

  • două ceşti de ovăz – boabe integrale
  • o jumătate de ceaşcă de migdale
  • o ceaşcă şi jumătate de banane
  • o linguriţă de scorţişoară sau miro­denii pentru plăcinta cu dovleac
  • o jumătate de ceaşcă de afine, mure, fragi sau pere feliate
  • două linguri de sirop de agave

 

 

Mod de preparare:

Puneţi ovazul la înmuiat în două ceşti şi jumătate de apă, peste noapte – între şase şi opt ore.

Puneţi migdalele la înmuiat într-o ceaşcă de apă, între opt şi douăsprezece ore. Scurgeţi-le şi clătiţi-le.

Procesaţi migdalele, ovăzul, bananele şi scorţişoara într-un procesor de mâncare până se amestecă sub formă de bucăţi mari.

Transferaţi ingredientele în boluri de servit. Puneţi deasupra afine sau alte fructe la alegere şi presăraţi peste ele siropul de agave.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.