Fructe uscate umplute

Printeaza

Fructe uscate umplute din: curmale, prune, cognac, branza de vaci, nuci, miere, migdale, ghimbir, vin rosu si frunze de menta.

Ingrediente:Fructe uscate umplute

  • 12 curmale uscate
  • 12 prune uscate
  • 2 linguri cognac
  • 250 g branza dulce de vaci
  • 70 g nuci macinate
  • 2 linguri miere
  • 24 migdale
  • 1 lingura ghimbir ras
  • 300 ml vin rosu
  • menta

 

Mod de preparare:

Inmuiati pentru câteva ore prunele şi curmalele în vinul roşu. Scurgeţi bine, ştergeţi şi eliminaţi sâmburii. Lăsaţi pe şerveţele, ca să se scurgă bine. Amestecaţi brânza cu nucile măcinate, cognacul, ghimbirul şi mierea.

Umpleţi cu acest amestec prunele şi curmalele. Pe fiecare puneţi câte o migdală şi mentă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.