Fructe uscate umplute
PrinteazaFructe uscate umplute din: curmale, prune, cognac, branza de vaci, nuci, miere, migdale, ghimbir, vin rosu si frunze de menta.
- 12 curmale uscate
- 12 prune uscate
- 2 linguri cognac
- 250 g branza dulce de vaci
- 70 g nuci macinate
- 2 linguri miere
- 24 migdale
- 1 lingura ghimbir ras
- 300 ml vin rosu
- menta
Mod de preparare:
Inmuiati pentru câteva ore prunele şi curmalele în vinul roşu. Scurgeţi bine, ştergeţi şi eliminaţi sâmburii. Lăsaţi pe şerveţele, ca să se scurgă bine. Amestecaţi brânza cu nucile măcinate, cognacul, ghimbirul şi mierea.
Umpleţi cu acest amestec prunele şi curmalele. Pe fiecare puneţi câte o migdală şi mentă.
Pofta buna!