Fructe si legume rosii

Printeaza

Fructele şi legumele roşii sunt aliaţii naturali în lupta împotriva îmbătrânirii. Darnice în antioxidanţi – majoritatea conţin licopen (substanţă ce reduce riscul apariţiei cancerului de prostată) şi antocieni (substanţe care au proprietatea de a menţine vasele sangvine într-o formă excelentă) vegetalele roşii previn bolile vasculare, de inimă, de ochi şi luptă alături de sistemul tău imunitar.

Cura cu roşii

Roşia conţine: vitaminele A, B1, B2, B5, B6, C, E, K, fosfor, potasiu, magneziu, sulf, zinc, nichel, cupru, fier, iod, cobalt, acid citric, acid oxalic, licopen.

Cura cu suc de roşii

Prepararea sucului: trece roşiile spălate prin maşina de tocat sau prin storcătorul electric. Filtrează sucul obţinut prin tifon. Ca să nu fie foarte acid, adaugă puţin suc de morcovi, de pătrunjel proaspăt sau de ţelină.

 

Fructe si legume rosii

Fructe si legume rosii

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.