Fructe la grătar

Printeaza

O reteta de fructe la gratar din: rozmarin, nectar, ananas, suc de lamaie si miere.

Ingrediente:

  • 4 fire rozmarin
  • 4 nectarine
  • 1 ananas mic
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 1-2 linguri miere

 

Mod de preparare:

Se spală rozmarinul, se şterge şi se rup acele; se toacă grosier. Se pregătesc nectarinele, se taie jumătăţi şi se scot sâmburii.

Se decojeşte ananasul şi se taie felii groase de cca 1,5 cm; se taie apoi jumătăţi. Se aşază fructele în supor­turi din folie de aluminiu şi se presară rozmarin; se presează puţin.

Se frig cca 5 min. pe fiecare parte, întorcându-le din când în când. Cu puţin timp înainte de a fi gata, bucăţile de fructe se stropesc cu suc de lămâie şi miere. Se servesc cu frişcă sau îngheţată.

Fructe la grătar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.