Fructe de sezon cu biscuiti

Printeaza

Fructe de sezon cu biscuiti din: mere, pere, prune, pepene, struguri, zahar, rom.

Ingrediente:Fructe de sezon cu biscuiti

  • 2-3 mere
  • 2-3 pere
  • 4 prune
  • 1/2 pepene galben
  • 2 struguri
  • zahăr
  • rom

 

Mod de preparare:

Spălaţi fructele, curăţaţi de coajă merele, perele şi pepenele, tăiaţi felii, amestecaţi cu prune rupte bucăţi şi boabe de struguri. Acoperiţi cu zahăr, parfumaţi cu rom, lăsaţi să se amestece aromele.

Ţineţi la rece 1 oră, împărţiţi în cupe şi serviţi cu biscuiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.