Fructe de mare cu usturoi si ardei iute in sos tomat

Printeaza

Fructe de mare cu usturoi si ardei iute in sos tomat din: vin, fructe de mare, rosii, ardei iute, usturoi, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Fructe_de_mare_cu_usturoi_si_ardei_iute_in_sos_tomat

  • 100 ml vin alb
  • 400 g fructe de mare congelate (creveți, calamar, caracatițe)
  • 2 roșii
  • 1 ardei iute
  • 5 căței de usturoi
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Se dezgheață fructele de mare și se spală foarte bine. Se încing 4 linguri de ulei de măsline și se prăjesc 3-4 minute fructele de mare. Se pun roșiile decojite și ardeiul iute tăiat rondele. Se amestecă bine și se toarnă vinul.

Se lasă să fiarbă 30 minute la foc moderat. Se pune usturoiul pisat și sare după gust. Se mai lasă 2 -3 clocote și se oprește focul.

Fructe de mare cu usturoi si ardei iute in sos tomat

Fructe_de_mare_cu_usturoi_si_ardei_iute_in_sos_tomat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.