Fructe de mare cu sos picant

Printeaza

Fructe de mare cu sos picant din: creveti, midii, usturoi, coriandru, lamaie, sos.

Ingrediente:Fructe de mare cu sos picant

  • 8 creveti uriasi, prefierti
  • 6 midii fierte
  • 6 bucati cleşti de conservă
  • 4 linguri sos picant
  • 4 linguri sos de usturoi cu boia dulce
  • 1 câtel de usturoi, zdrobit
  • 2 linguri coriandru, tocat
  • 1 linguriţă sos de chilii dulce
  • zeama de la 1 lămâie
  • sferturi de lămâie

 

Mod de preparare:

Aşază fructele de mare pe un platou larg în trei secţiuni. Pune între ele sosurile de înmuiat în boluri.

Combină coriandrul, usturoiul, sosul de chilii şi zeama de lămâie. Toarnă peste midii şi dă la rece până în momentul servirii. Adu la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a servi.

 

Pofta buna!

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Fructe de mare cu sos picant
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.