Fructe de mare cu sos picant
PrinteazaFructe de mare cu sos picant din: creveti, midii, usturoi, coriandru, lamaie, sos.
- 8 creveti uriasi, prefierti
- 6 midii fierte
- 6 bucati cleşti de conservă
- 4 linguri sos picant
- 4 linguri sos de usturoi cu boia dulce
- 1 câtel de usturoi, zdrobit
- 2 linguri coriandru, tocat
- 1 linguriţă sos de chilii dulce
- zeama de la 1 lămâie
- sferturi de lămâie
Mod de preparare:
Aşază fructele de mare pe un platou larg în trei secţiuni. Pune între ele sosurile de înmuiat în boluri.
Combină coriandrul, usturoiul, sosul de chilii şi zeama de lămâie. Toarnă peste midii şi dă la rece până în momentul servirii. Adu la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a servi.
Pofta buna!





