Fructe cu ciocolata si unt de cocos

Printeaza

Fructe cu ciocolata si unt de cocos din: ciocolată amăruie, unt de cocos, lichior de portocale, zmeură, căpşune şi alte fructe.

Fructe_cu_ciocolata_si_unt_de_cocos

Ingrediente:

  • 500 g ciocolată amăruie
  • 15 g unt de cocos
  • 1 lingură lichior de portocale
  • 500 g zmeură, căpşune şi alte fructe

 

Mod de preparare:

Se toacă bine ciocolata şi se topeşte la foc moale împreună cu untul de cocos. Vasul se aşază apoi pe un reşou special de fondue care va păstra ciocolata caldă şi fluidă.

Se spală bine şi se taie bucăţi, după caz, diferite fructe: căpşune, zmeură, mure, kiwi, ananas, boabe de strugure.

Se aranjează fructele pe ţepuşe sau scobitori mai lungi şi se servesc cu fondue de ciocolată.

Fructe cu ciocolata si unt de cocos

Fructe_cu_ciocolata_si_unt_de_cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.