Fructe asortate cu nuca de cocos si frisca

Printeaza

Fructe asortate cu nuca de cocos si frisca din: cireşe, vişine, caise, frişcă sau un plic cremă pentru prăjituri, frunze de mentă şi busuioc, nucă de cocos culoarea curcubeului.

Ingrediente:Fructe asortate cu nuca de cocos si frisca

  • 500 g cireşe
  • 500 g vişine
  • 500 g caise
  • 200 g frişcă sau un plic cremă pentru prăjituri
  • frunze de mentă şi busuioc pentru decor
  • nucă de cocos culoarea curcubeului

 

Mod de preparare:

Speli toate fructele. Scoţi sâmburii uşor, să nu strici forma fructului. Pui într-o tăviţă sau în boluri un rând de fructe, apoi frişcă, alt rând de fructe şi tot aşa până termini fructele.

Deasupra trebuie să fie un rând de frişcă. Ornezi cu frunze de mentă şi busu­ioc şi nucă de cocos culoarea curcubeului.

Poţi să înlocuieşti frişca cu cremă de prajituri, preparata conform indicatiilor de pe plic.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.