Fructe asortate cu nuca de cocos si frisca
PrinteazaFructe asortate cu nuca de cocos si frisca din: cireşe, vişine, caise, frişcă sau un plic cremă pentru prăjituri, frunze de mentă şi busuioc, nucă de cocos culoarea curcubeului.
- 500 g cireşe
- 500 g vişine
- 500 g caise
- 200 g frişcă sau un plic cremă pentru prăjituri
- frunze de mentă şi busuioc pentru decor
- nucă de cocos culoarea curcubeului
Mod de preparare:
Speli toate fructele. Scoţi sâmburii uşor, să nu strici forma fructului. Pui într-o tăviţă sau în boluri un rând de fructe, apoi frişcă, alt rând de fructe şi tot aşa până termini fructele.
Deasupra trebuie să fie un rând de frişcă. Ornezi cu frunze de mentă şi busuioc şi nucă de cocos culoarea curcubeului.
Poţi să înlocuieşti frişca cu cremă de prajituri, preparata conform indicatiilor de pe plic.
Pofta buna!