Frittata cu rosii

Printeaza

O reteta de frittata cu rosii din: rosii, oua, bacon, lapte, cascaval, parmezan, unt, pesmet, patrunjel, piper alb si sare.

Ingrediente:Frittata cu rosii

  • 3-4 rosii
  • 6 oua
  • 150 g bacon
  • 200 ml lapte
  • 200 g cascaval
  • 50 g parmezan
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri cu pesmet
  • patrunjel
  • piper alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, bate energic ouale cu laptele. incorporeaza cascavalul si parmezanul.

Adauga un praf de sare si piper. Separat, taie baconul in felii subtiri si rumeneste-le intr-o tigaie neunsa.

Dupa ce s-au racorit, adauga-le in amestecul de oua.

Unge doua forme termorezistente cu unt si tapetaza-le cu pesmet. Toarna usor compozitia.

Pune acum felii de rosie si cateva frunze de parunjel.

Lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

Frittata cu rosii

Frittata cu rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.