Frittata rapidă cu banză proaspătă şi legume

Printeaza

O reteta delicioasa de frittata cu: sunca, ulei de masline, dovlecel, porumb, spanac, oua, branza.

Ingrediente:Frittata rapidă cu branză proaspătă şi legume

  • 100g cubuleţe de şuncă sau de bacon
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 dovlecei mari, tăiaţi bucăţi
  • 350g de porumb dulce, congelat
  • 400g de spanac congelat, dezgheţat şi scurs
  • 8 ouă
  • 150g de brânză proaspătă cu usturoi şi ierburi

 

Mod de preparare:

Prăjiţi în ulei, într-o tigaie mare nonaderentă, cubuleţele de şuncă, până când se rumenesc; adăugaţi dovleceii şi continuaţi să mai prăjiţi câteva minute, până când se înmoaie. Adăugaţi porumbul dulce şi spanacul, asezonaţi dacă doriţi şi mai lăsaţi un pic la prăjit.

Incingeţi cuptorul la putere medie. Bateţi ouăle şi răsturnaţi-le peste legume. Presăraţi cu brânză, apoi lăsaţi pe foc aprox. 5 minute, până când ouăle încep să se închege pe la marginea tigăii.

Daţi la cuptor până când oul este gata şi frittata se rumeneşte uşor. Tăiaţi felii şi senriţi cu salată verde simplă.

Frittata rapidă cu banză proaspătă şi legume

Frittata rapidă cu branză proaspătă şi legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.