Frittata cu somon

Printeaza

Frittata cu somon din: cartofi, somon, unt, oua, smantana, marar, rucola, sare, piper.

Ingrediente:Frittata cu somon

  • 200 g cartofi albi
  • 100 g somon afumat
  • 50 g unt
  • 6 ouă
  • 50 g smântână
  • 1 lingură mărar tocat
  • frunze de rucola
  • sare de mare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în apă cu sare, cu tot cu coajă. Se scot, se lasă să se răcorească puţin şi apoi se decojesc. Se încălzeşte grătarul.

Intr-o tavă de copt se pune untul şi se topeşte la foc mediu.

Se bat ouăle împreună cu smântână, apoi se adaugă somonul afumat rupt în fâşii şi mărarul tocat mărunt. Se amestecă uşor.

Se taie cartofii felii subţiri, care se aşază în tavă şi se prăjesc puţin, apoi se adaugă amestecul de ouă. Se asezonează cu sare şi piper şi se dă la cuptor timp de cca 5 min.

Se pune tava pe grătar încă 5 minute.

Se serveşte frittata tăiată în porţii potrivite, eventual ornată cu câteva fire de verdeaţă proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.