Frittata cu ciuperci

Printeaza

Frittata cu ciuperci din: oua, ciuperci, ceapa, unt, usturoi, patrunjel, lapte, cascaval, parmezan, paine, sare, piper.

Ingrediente:Frittata_cu_ciuperci

  • 8 ouă
  • 450 g ciuperci
  • o ceapă
  • 3 linguri unt
  • un cătel usturoi
  • 2-3 fire pătrunjel
  • 375 ml lapte
  • 50 g caşcaval ras
  • 3 linguri parmezan ras
  • miezul de lă 2-3 felii pâine
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In unt topit se sotează ceapa şi usturoiul tocate, se lasă 5 minute şi se adaugă ciupercile. Se lasă 10 minute până ce se evaporă apa si totul a scăzut bine.

Se trage de pe foc şi se presară pătrunjel tocat. mărunt. Se transferă apoi într-un vas de cuptor uns cu unt.

Se bat ouăle cu laptele, sare şi piper, se adaugă miezul de pâine măruntit, caşcavalul, se toarnă amestecul peste ciuperci şi se presară cu parmezan.

Se lasă la cuptor pentru 35-40 de minute până se întăreşte. Se lasă apoi 10 minute înainte de servire.

Frittata cu ciuperci

Frittata_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.