Frittata cu ciuperci
PrinteazaFrittata cu ciuperci din: oua, ciuperci, ceapa, unt, usturoi, patrunjel, lapte, cascaval, parmezan, paine, sare, piper.
- 8 ouă
- 450 g ciuperci
- o ceapă
- 3 linguri unt
- un cătel usturoi
- 2-3 fire pătrunjel
- 375 ml lapte
- 50 g caşcaval ras
- 3 linguri parmezan ras
- miezul de lă 2-3 felii pâine
- sare
- piper
Mod de preparare:
In unt topit se sotează ceapa şi usturoiul tocate, se lasă 5 minute şi se adaugă ciupercile. Se lasă 10 minute până ce se evaporă apa si totul a scăzut bine.
Se trage de pe foc şi se presară pătrunjel tocat. mărunt. Se transferă apoi într-un vas de cuptor uns cu unt.
Se bat ouăle cu laptele, sare şi piper, se adaugă miezul de pâine măruntit, caşcavalul, se toarnă amestecul peste ciuperci şi se presară cu parmezan.
Se lasă la cuptor pentru 35-40 de minute până se întăreşte. Se lasă apoi 10 minute înainte de servire.
Frittata cu ciuperci
Pofta buna!