Frittata cu branza, mazare si broccoli

Printeaza

Frittata cu branza, mazare si broccoli din: porumb, mazare, oua, branza de vaci, cascaval afumat, ulei de masline, ceapa, ardei rosu, parmezan.

Frittata_cu_branza_mazare_si_broccoli

Ingrediente:

  • 100g de porumb
  • 100g de mazăre
  • 6 ouă
  • 75g brânză de vaci
  • 75g de caşcaval afumat, ras
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă, tocată mărunt
  • 1/2 căpăţână de broccoli, doar buchetele tocate
  • 1/2 de ardei roşu, tocat
  • 2 linguri de parmezan, ras

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Bate ouăle într-un bol, apoi adaugă brânza de vaci până ce amestectul se omogenizează, apoi încorporează şi caşcavalul afumat. Asezonează.

Pe foc mediu, încinge uleiul de măsline într-o tigaie care poate fi dată şi la cuptor. Adaugă ceapa şi soteaz-o timp de 2 minute. Adaugă legumele şi sotează-le aproximativ un minut.

Micşorează focul, toarnă amestecul de ou peste legume şi lasă-l pe foc fără să amesteci, câteva minute.

Presară parmezanul şi puţin piper extra, apoi dă tigaia la cuptor până ce suprafaţa frittatei se rumeneşte.

Frittata cu branza, mazare si broccoli

Frittata_cu_branza_mazare_si_broccoli

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.