Fritatta cu telemea si spanac

Printeaza

Fritatta cu telemea si spanac din: oua, telemea, spanac, morcovi, gogosari, sare, piper.

Ingrediente:Fritatta cu telemea si spanac

  • 5 ouă
  • 100 g telemea (mozzarella ori caşcaval)
  • 100 g spanac congelat
  • 60 g baby morcovi
  • 60 g gogoşari muraţi
  • sare şi piper
  • unt

 

Mod de preparare:

Se taie telemeaua cubuleţe. Se taie gogoşarii feliuţe. Intr-un bol se bat ouăle spumă cu puţin piper şi un praf de sare. Se adaugă spanacul decongelat şi scurs bine de apă în prealabil şi se mixează compoziţia.

Se adaugă morcovii, gogoşarii şi telemeaua şi se amestecă uşor.

Se toarnă compoziţia pregătită într-un vas termorezistent uns cu unt. Se coace fritatta la cuptorul preîncălzit la 180°C, până este rumenită deasupra şi bine pătrunsă în interior (timp de aproximativ 30 minute.)

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.