Fritatta cu ardei si feta

Printeaza

Fritatta cu ardei si feta din: oua, sare de mare, piper, busuioc, unt, ceapa verde, spanac, ardei copt, branza feta.

Ingrediente: Fritatta cu ardei si feta

  • 6 oua, batute
  • ½ lingurita sare de mare
  • ¼ linguriță piper negru proaspăt măcinat
  • 2 linguri de busuioc tocat
  • 2 linguri de unt
  • 3 fire ceapa verde, felii subțiri
  • 1 cană spanac
  • 1 ardei copt, tocat
  • ¼ ceasca branza feta, maruntita

 

Mod de preparare:

Se incalzeste o tigaie la foc mediu-mare și se incalzste si cuptorul la 170C.

Bateti ouale, sare de mare, piper și busuioc împreună într-un bol. Tocati legumele. Se adauga untul in tigaia încălzită, împreună cu ceapa verde, spanac, ardei gras. Sotati 1 minut.

Se reduce focul la mediu și se toarnă amestecul de ou peste spanacul sote, se amestecă pentru a se combina ingredientele și se presară brânza feta peste partea de sus.

Gatiti la foc mediu timp de 5-6 minute.

Se transferă la cuptor aproximativ 10-12 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.