3 Fripturi pentru Masa de Craciun – mancaruri

Printeaza

Fripturi pentru Masa de Craciun:

Friptura_de_porc_cu_legume_in_sos_de_bere_12

Reteta zilei: Friptura de porc cu legume in sos de bere

Friptura de porc cu legume in sos de bere din: faina, sare, piper negru, pulpa de porc, ulei de masline, ceapa, morcovi, mere, usturoi, dafin, rosii, supa de pui, bere, zagar brun, taitei noodles.   Ingrediente: 1/2 cana faina 1/2 lingurita de sare 1/8 lingurita piper negru 1 bucata pulpa dezosata de porc , taiata […]

Friptura_de_vitel_cu_legume_la_cuptor_06

Reteta zilei: Friptura de vitel cu legume la cuptor

Friptura de vitel cu legume la cuptor din: carne de vitel, vin rosu, ciuperci, unt, suc de rosii, ulei de masline, ceapa, morcovi, foi de dafin, ardei gras, usturoi, cimbru, boia de ardei, piper, curry, sare.   Ingrediente: 800 grame carne de vitel 400 de grame de vin rosu 100 de grame de ciuperci 20 […]

Friptura_de_vita_la_gratar_marinata_in_usturoi_06

Reteta zilei: Friptura de vita la gratar marinata in usturoi

Friptura de vita la gratar marinata in usturoi din: friptura de vita, sprite, ulei de canola, usturoi, sare, piper.   Ingrediente: 1 bucata friptura de vita 355ml sprite 1/4 ceasca ulei de canola 2 catei de usturoi, ras sare si piper, dupa gust       Mod de preparare: Puneti friptura intr-o punga mare de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.