Fripturi pentru masa de Paşti

Printeaza

Fripturi pentru masa de Paşti:

Fripturi

Friptură de ied cu rozmarin si cartofi

 

Friptura_de_ied_cu_rozmarin_si_cartofi

O reteta de friptura de ied cu rozmarin si cartofi din: pulpa de ied, otet de vin, rozmarin verde, usturoi, cimbru, piper, unt, mere, cartofi, ulei de masline si vin alb. Ingrediente: o pulpă dezosată de ied 100 ml otet de vin rozmarin verde o legătură usturoi verde cimbru verde piper negru, boabe şi…

Read more »

Caprioara cu sos rubiniu

 

Caprioara_cu_sos_rubiniu

O reteta delicioasa de caprioara cu sos rubiniu din: fileuri de caprioara, frunza de dafin, ceapa rosie, vin rosu, merisoare, piure de rosii, sos de merisoare, sare si piper negru. Ingrediente: 4 fileuri de caprioara,  de aproximativ 125 g fiecare 1 frunza de dafin 50 g ceapa rosie, taiata solzisori 250 ml vin rosu…

Read more »

Friptură de iepure cu măsline

 

Friptura_de_iepure_cu_masline

O reteta de friptura de iepure cu masline din: iepure, vin alb, sare grunjoasa, piper, foi de dafin, masline, ulei de masline, rosii, busuioc verde, cimbru, lamai si usturoi. Ingrediente: un kg carne de iepure (piept, pulpe) 500 ml vin alb dulce, dacă e iepure de casă sau 500 ml vin roşu, dacă e…

Read more »

Roastbeef clasic cu sos remoulade

 

Roastbeef_clasic_cu_sos_remoulade

O reteta Roastbeef clasic cu sos remoulade din: carne de vita, sare, piper, mustar de dijon, ceapa, oua, castravecior murat, patrunjel, maioneza si iaurt. Ingrediente: 1,5 kg carne de vita fasonata pentru roastbeef sare piper 6 linguri mustar de Dijon 3 cepe albe 4 oua fierte tari 3 cepe frantuzesti 1 castravecior murat 1…

Read more »

Friptură de porc cu lămâie si seminţe de fenicul

 

Friptura_de_porc_cu_lamâie_si_seminte_de_fenicul

O reteta de friptura d eporc cu lamaie si seminte de fenicul din: muschi de porc, rozmarin, cimbru, coaja de lamaie, seminte de fenicul, pesmet, parmezan, unt, ou, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 1,2 kg muşchi de porc 2 lin­guri rozmarin tocat 2 linguri cimbru tocat 1 linguri­ţă coajă rasă de la…

Read more »

Muschiulet de miel in unt

 

Muschiulet_de_miel_in_unt

O reteta de muschiulet de miel in unt din: usturoi, rozmarin, cimbru, muschiulet de miel, sare, piper, unt, patrunjel, coaja de lamaie, ceapa verde si rosii cherry. Ingrediente: 2 catei de usturoi 1 fir de rozmarin 3 fire cimbru 4 bucati de muschiulet de miel (180 g) sare piper 80 g unt 1 legatura…

Read more »

Miel pe pat de legume asortate

 

Miel_pe_pat_de_legume_asortate

O reteta de miel pe pat de legume asortate din: carcasa de miel, piper, ceapa, patrunjel, cimbru, rozmarin, unt, ou, fasole verde, cimbrisor, mazare, dovlecei, praz, ulei, sare si mustar. Ingrediente: 1 carcasa de miel cu coaste (circa 800 g) piper 3 cepe frantuzesti 1 legatura patrunjel 1 legatura cimbru 1/2 legatura patrunjel 1…

Read more »

Ruladă de curcan umplută cu brânză

 

Rulada_de_curcan_umpluta_cu_brânza

O reteta de rulada de curcan umpluta cu branza din: otet, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia dulce, piept de curcan, patrunjel, cimbru, ceapa, pesemt, branza de vaci, galbenus, supa, smantana, mustar si amidon. Ingrediente: 1 lingură oţet 4 linguri ulei de floarea-soarelui sare piper boia dulce 1 kg piept de curcan (fasonat…

Read more »

Vită cu sos de soia şi ghimbir

 

Vită_cu_sos_de_soia_şi_ghimbir

O reteta de vita cu sos de soia si ghimbir din: carne de vita, sare de mare, piper, sos de soia, varza chinezeasca, ghimbir, ardei, usturoi, suc de lime si ulei de masline. Ingrediente: 2 bucăţi de carne de vită penru friptură (aproximativ 225 grame) sare de mare şi piper negru 8 linguri cu…

Read more »

Pulpa de miel umpluta

 

Pulpa_de_miel_umpluta

O reteta de pulpa de miel umpluta din: pulpa de miel, ulei, chifle, ou, smantana, unt, urzici, migdale, usturoi, ceapa, faina, rozmarin si sare. Ingrediente: 800 g pulpa de miel 1 lingura ulei 3 chifle 1 ou 50 ml smantana 1 lingura unt topit 2 linguri urzici tocate 50 g migdale 3 catei de…

Read more »

Friptura rece de pui

 

Friptura_rece_de_pui.png

O reteta gustoasa de friptura din: carne de pui, frisca lichida, ciuperci, ceapa, oua, faina, condimente, ulei de masline, unt, ulei, lamaie, foi de dafin, rozmarin, salvie, cimbru. Ingrediente: 8 buc. carne de pui 300 ml frişcă lichidă 300 g ciuperci 5 cepe mari 2 ouă 1 lingură făină 2 linguri condimente pentru friptura…

Read more »

Cotlet de porc cu piure de telina

 

Cotlet_de_porc_cu_piure_de_telina.png

O reteta delicioasa de cotlet de porc cu: ceapa, morcov, ulei, radacina de telina, compot de caise, frisca, usturoi, unt, condimente, sos de soia, vin rosu, miere. Ingrediente: 600 g cotlet fara os 1 ceapa mare 1 morcov mare 2 linguri de ulei 1 kg radacina de telina compot de caise 100 ml frisca…

Read more »

Miel marinat la cuptor

 

Miel_marinat_la_cuptor

O reteta de miel marinat la cuptor din: cotlete de miel, lamaie, usturoi si boia de ardei iute. Ingrediente: 4 cotlete de miel 1/2 kg de lămâi 2 căpăţâni de usturoi boia de ardei iute   Mod de preparare: Puneţi cotletele de miel într-un amestec de zeamă de lămâie cu usturoi pisat şi cu…

Read more »

Friptura de miel cu ierburi

 

Friptura_de_miel_cu_ierburi

O reteta de friptura de miel cu ierburi din: pulpa de miel, cartofi, morcov, ardei gras, ceapa, vin alb, usturoi, ulei, rozmarin, cimbru, maghiran, sare si piper. Ingrediente: 1 pulpa de miel 2-3 cartofi 1 morcov 1 ardei gras 2 cepe 2 pahare cu vin alb 7-8 catei de usturoi 200 ml ulei crengute…

Read more »

Friptură de vită condimentată

 

 

Friptura_de_vita_condimentata

O reteta de friptura de vita condimentata din: carne de vita, cimbru, seminte de chimen, oregano, usturoi, sare de mare, ulei de masline extravirgin si zeama de lamaie. Ingrediente: 8 bucăţi de carne de vită pentru friptură o lingură de cimbru proaspăt sau uscat un vârf de linguriţă cu seminţe de chimen o mână…

Read more »

Friptura de miel pentru masa de Paşte

 

Friptura_de_miel.png

O reteta delicioasa de friptura de miel cu: pulpa de miel, unt, sare, lamaie, piper boabe, boia dulce, usturoi, smantana. Ingrediente: 1 pulpă de miel 1 ceaşcă unt sare 1/2 lămâie piper boabe boia dulce usturoi smântână Mod de preparare: Speli pulpa de miel, o freci cu lămâie pe ambele părţi, apoi o ungi…

Read more »

Piept de curcan umplut cu legume

 

Piept_de_curcan_umplut_cu_legume

O reteta de piept de curcan umplut cu legume din: piept de curcan, sare, piper, paine alba, lapte, kaizer afumat, spanac, supa de pasare, macis, unt, seminte de floarea soarelui si smantana. Ingrediente: 800 g piept de curcan fara piele sare piper 4 felii paine alba 120 ml lapte 120 g kaizer afumat 250…

Read more »

Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte

 

Friptura_de_miel_la_cuptor_pentru_masa_de_Paşte

O reteta de Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte din: pulpa de miel, usturoi verde, usturoi, piper, cimbru, busuioc, oregano, delikat, vin rosu, bulion de rosii si ienibahar boabe. Ingrediente: 1 pulpa de miel 1 legatura usturoi verde 1 capatana usturoi piper cimbru busuioc oregano delikat 150 ml vin rosu bulion…

Read more »

Ciolan de porc la gratar

 

Ciolan_de_porc_la_gratar

O reteta de ciolan de porc la gratar din: cartofi, ardei gras, mustar de dijon, cioclat de porc, unt, ananas, oua, ulei de floarea soarelui si salata verde. Ingrediente: 500 g cartofi noi 1 bucati ardei gras, rosu si galben 2 linguri mustar de Dijon 800 g ciolan presat, taiat in 4 felii groase…

Read more »

Friptura de vita marinata cu miere si sos de soia

 

Friptura_de_vita_marinata_cu_miere_si_sos_de_soia

O reteta de friptura de vita marinata cu miere si sos de soia din: carne de vita, sos de soia, ulei de masline, miere, otet balsamic, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 500 grame carne de vita 40 ml sos de soia 40 ml ulei de masline 20 ml miere 20 ml otet balsamic 2…

Read more »

Pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi

 

Pulpa_de_miel_la_cuptor_cu_verdeata_si_usturoi

O reteta de pulpa de miel la cuptor cu verdeata si usturoi din: pulpa de miel, faina, ulei de masline, ceapa, rozmarin, patrunjel, usturoi, vin alb, supa de pui si sirop de rodie. Ingrediente: 2 kg pulpa de miel 3 linguri faina 3 linguri ulei de masline 2 cepe, taiate julien 4 crengute de…

Read more »

Reteta zilei: Friptura de pui cu garnitura de cartofi la cuptor cu unt, cascaval si salata verde

 

Friptura_de_pui_cu_garnitura_de_cartofi_la_cuptor_cu_unt_cascaval_si_salata_verde_21

O reteta de friptura de pui cu granitura de cartofi la cuptor cu unt, cascaval si salata verde din: pulpe de pui, aripi de pui, piept de pui, condimente, cartofi, sare, piper, cascaval, unt, ulei de masline, salata verde, ridichii si zeama de lamaie. Ingrediente pt friptura de pui: 1 pulpa de pui 2…

Read more »

Friptura de miel cu sos de vin

 

Friptura_de_miel_cu_sos_de_vin

O reteta de friptura de miel cu sos de vin din: carne de miel, usturoi, rozmarin, vin rosu, sare si piper. Ingrediente: 1 bucata carne de miel 4 catei de usturoi, taiati 5 crengute rozmarin 1 cana vin rosu sare si piper dupa gust   Mod de preparare: Cresteaza carnea de miel si impaneaza-o…

Read more »

Friptură de miel cu pesmet aromat

 

Friptura_de_miel_cu_pesmet_aromat

O reteta de friptura de miel cu pesmet aromat din: paine alba, usturoi, coaja de lamaie, frunze de dimbru, patrunjel, fileuri de ansoa, morcovi, ceapa, frunze de dafin, rozmarin, ulei de masline, pulpa de miel, usturoi, faina, vin alb si supa de miel. Ingrediente: pentru pesmetul aromat: 100 g paine alba de calitate 2…

Read more »

Piept de porc la cuptor cu piure de ţelină şi pere

 

Piept_de_porc_la_cuptor_cu_piure_de_telina_si_pere

O reteta de piept de porc la cuptor cu piure de telina si pere din: piept de porc dezosat, rozmarin, sare grunjoasa, boabe de piper, telina, broccoli, cartof, pere, smantana si unt. Ingrediente: 1,5 kg piept de porc dezosat, cu pielea crestata din loc in loc 3 fire de rozmarin, cu frunzele smulse 2…

Read more »

Porc cu ierburi aromate şi salată de mere

 

Porc_cu_ierburi_aromate_si_salata_de_mere

O reteta de porc cu ierburi aromate si salata de mere din: muschi de porc, ulei de nuci, mustar integral, tarhon, patrunjel, zeama de la o lamaie, miere, mere si andive. Ingrediente: 400 g muschiulet de porc, curatat de grasime si de tendoane 1 lingura ulei de nuci 2 linguri de mustar integral 1…

Read more »

Fajitas cu vită, ceapă şi salsa de porumb

 

Fajitas_cu_vita_ceapa_si_salsa_de_porumb

O reteta de fasitaj cu vita, ceapa si salsa de porumb din: avocado, suc de lime, lime, porumb, rosie, coriandru, ulei de masline, ceapa rosie, cotlet de vita, condimente, foi de tortilla, salata iceberg si ardei iute. Ingrediente: 1 avocado foarte copt sucul de la 1 lime 1 lime taiata in sferturi 100 g…

Read more »

Friptura greceasca de miel

 

Friptura_greceasca_de_miel

O reteta de friptura greceasca de miel din: picior de miel, usturoi, ceapa, suc de lamaie, lamaie, vin alb sec, apa, ulei, unt, sare, piper si rozmarin. Ingrediente: Un picior de miel de aproximativ 2 kg 2 catei de usturoi, taiati pe jumatate 1 ceapa tocata marunt Sucul de la jumatate de lamaie 3…

Read more »

Friptura de vita picanta

 

Friptura_de_vita_picanta.

O reteta de friptura de vita picanta din: file de vita, boabe de piper, sos de soia, usturoi, zahar, sare si unt. Ingrediente: 300 gr file de vita 1 lingura boabe de piper 2 linguri sos de soia 1 catel usturoi 1 varf de cutit de zahar 1 varf de cutit de sare 2…

Read more »

Friptura de miel cu piper

 

Friptura_de_miel_cu_piper

O reteta de friptura de miel cu piper din: cotlete de miel, sare, piper, usturoi, boabe de piper rosu, ardei iute, otet balsamic, ulei de masline, zeama de lamaie si patrunjel. Ingrediente: 8 cotlete de miel sare piper negru 2 catei de usturoi pisati 2 linguri boabe de piper rosu (sau verde) 2 ardei…

Read more »

Pui la cuptor cu lămâie şi cimbru

 

Pui_la_cuptor_cu_lamâie_si_cimbru

O reteta de pui la cuptor cu lamaie si cimbru din: unt, cimbru, usturoi, lamai, pui, morcovi, ceapa, frunze de dafin, faina, supa de pui si sos de soia. Ingrediente: 50 g de unt, moale 1 legătură de cimbru proaspăt, frunzele rupte de pe tulpini (care se pun deoparte), plus extra pentru sevit 4…

Read more »

Reteta zilei: Friptura de porc la tigaie in stil unguresc

 

 

O reteta de friptura de porc la tigaie in stil unguresc din: cotlete de potc, untura, sare, piper, usturoi, chimen, foi  de dafin, boia dulce, maghiran si smantana. Ingrediente: 4 bucati groase cotlet de porc 2 linguri untura sau 3 linguri ulei sare piper 4 catei usturoi 1 lingurita chimen 3 foi de dafin…

Read more »

Friptură de porc în stil chinezesc

 

Friptura_de_porc_în_stil_chinezesc

O reteta de fritura de porc in stil chinezesc din: fileuri de porc, praf de 5 arome, usturoi, zahar, sos hoisin, sos de soia si vin de orez. Ingrediente: 2 fileuri de porc, de aproximativ 350 g fiecare 1 lingurita praf de 5 arome 2 catei de usturoi, zdrobiti 75 g zahar 125 ml…

Read more »

Friptura de porc cu smochine

 

Friptura_de_porc_cu_smochine

O reteta de friptura de porc cu smochine din: friptura de porc, smochine, msutar boabe si ulei de masline. Ingrediente: 4 fripturi de porc (a circa 180g) 2 smochine coapte 1 lingurita mustar boabe 2 linguri ulei de masline   Mod de preparare: Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, acoperiţi-o cu folie…

Read more »

Friptura din piept de rata

 

Friptura_din_piept_de_rata.png

O reteta delicioasa de friptura de rata, suc de portocale, ghimbir, miere, supa de pui, sos de soia, unt, ardei copt, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 cană cu suc de portocală 1 piept de rata 1 linguriţă cu ghimbir ras 2 linguri cu miere 1 cănă cu supă de pui 3/4 cană cu sos…

Read more »

Miel la cuptor umplut cu porumb şi caise

 

Miel_la_cuptor_umplut_cu_porumb_si_caise

O reteta de miel la cuptor umplut cu porumb si caise din: ceafa de miel, sare, piper, caise uscate, pesmet, boabe de porumb, chives, albus si mustar de dijon. Ingrediente: 700 g ceafa de miel, dezosata Sare si piper negru 75 g caise uscate 125 g pesmet din paine integrala 175 g boabe de…

Read more »

Vită Stroganoff

 

Vita_Stroganoff

O reteta de vita stroganoff din: antricot, sare, piper, ceapa, ciuperci, bulion de vita, sos worcestershire, usturoi, smantana si patrunjel. Ingrediente: 300 g felii de antricot Sare si piper negru 150 g ceapa, fin tocata 125 g ciuperci, taiate fin 100 ml bulion de vita sau sherry 1 lingura sos Worcestershire 1 lingura coniac,…

Read more »

Friptură de vită cu bob şi ciuperci

 

Friptura_de_vita_cu_bob_si_ciuperci

O reteta de friptura de vita cu bob si ciuperci din: friptura de vita, bob, ciuperci, sherry, bulion de vita, sare si piper. Ingrediente: 750 g bucata de friptura de vita, cam 750 g 250 g bob, curatat, decongelat daca a fost congelat 250 g diverse tipuri de ciuperci, cum ar fi galbiori, rascovi…

Read more »

Friptură de viţel cu fasole

 

Friptura_de_vitel_cu_fasole

O retetqa de friptura de vitel cu fasole din: boabe de fasole, slaninuta, usturoi, ulei de masline, rosii decojite, supa de legume, rozmarin, sare, piper, muschi de vitel si cimbru. Ingrediente: 250 g boabe de fasole alba uscata 100 g slaninuta impanata afumata 1 catel de usturoi 1 lingura ulei de masline 500 g…

Read more »

File de porc umplut cu salvie, caise si samburi de pin

 

File_de_porc_umplut_cu_salvie_caise_si_samburi de pin

O reteta de file de porc umplut cu salvie, caise si samburi de pin din: unt, telina, ceapa, salvie, cimbru, franzela, samburi de pin, caise si file de porc. Ingrediente: 1 cub de unt 2 tulpini de telina, taiata cubulete, o ceapa, taiata marunt 3 linguri de salvie, taiata marunt 2 linguri de cimbru,…

Read more »

Friptură de miel

 

Friptura_de_miel

O reteta de friptura de miel din: muschi de miel, ceapa, stafide, migdale, ulei de masline, apa, ceai negru, praf de ghimbir, sofran, scortisoara, sare si piper. Ingrediente: 1,5 muschi de miel 2 cepe 80 g stafide 80 g migdale curatate 2 linguri ulei de masline extravirgin 1 pahar cu apa 2 plicuri ceai…

Read more »

Friptura de vita cu portocale

 

Friptura_de_vita_cu_portocale

O reteta de friptura de vita cu portocale din: muschi de vita, portocale, sare, piper, cartofi si unt. Ingrediente: 1 kg muschi sau pulpa de vita 2-3 portocale sare piper 1 kg cartofi 100 g unt   Mod de preparare: Cureţi portocalele de coajă şi le feliezi. Apoi cureţi şi cartofii. Cu jumătate din…

Read more »

Piept de curcan umplut

 

Piept_de_curcan_umplut

O reteta delicioasa de piept de curcan umplut din: piept de curcan, para, gris, coniac, dulceata de visine, unt, vin rosu si sare. Ingrediente: 500 g piept de curcan 1 para mare 2 linguri gris 2 linguri cu coniac 4 linguri cu dulceata de visine 50 g unt 200 ml vin rosu sare  …

Read more »

Friptura in sange

 

Friptura_in_sange

O reteta de friptura in sange din: antricot de vita, vin rosu, sparanghel, rosii cherry, marar, ulei, sare, faina, unt, branza de vaci si sare. Ingrediente: 500 g antricot de vita 100 ml vin rosu 100 g sparanghel 4 rosii cherry 1 legatura de marar ulei sare pentru saratele: 250 g faina 250 g…

Read more »

Friptură de porc cu sos de portocale

 

Friptura_de_porc_cu_sos_de_portocale

O reteta de friptura de porc cu sos de portocale din: morcovi, ceapa, vin rose, suc de portocale, ulei de masline, pulpa de porc, ardei iute, sare, piper, fructe de kaki si supa. Ingrediente: 2 morcovi 2 cepe 350 ml vin rose sec 150 ml suc de portocale 4 linguri ulei de masline 1…

Read more »

Friptură de curcan cu struguri

 

Friptura_de_curcan_cu_struguri.png

O reteta delicioasa de friptura de curcan cu: vin rose, usturoi, unt, sare, piper negru, cimbru uscat, muguri de pin, struguri. Ingrediente: 100 ml vin rose 2 kg pulpe de curcan o căpăţână usturoi 200 g unt sare grunjoasă piper negru măci­nat şi boabe cimbru uscat şi măcinat 100 g muguri de pin 1-2…

Read more »

Friptura de gasca in sos

 

Friptura_de_gasca_in_sos.png

O reteta gustoasa de friptura de gasca cu: maghiran, oregano, sare, piper mozaic, vin rosu, ulei de masline, dovleac, unt, orez, morcovi, patrunjel. Ingrediente: 800 g pulpe de gâscă maghiran oregano sare grunjoasă piper mo­zaic boabe şi măcinat 150 ml vin roşu ulei de măsline 400 g dovleac 50 g unt orez pentru garnitură…

Read more »

Friptura de vita in sos de bere

 

Friptura_de_vita_in_sos_de_bere

O reteta de firptura de vita in sos de bere din: ceapa, usturoi, morcovi, pulpa de vita, sare, piper, ulei, bulion, boabe de mustar, bere, supa, foi de dafin si ciuperci champignon. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 300 g morcovi 800 g pulpa de vita sare piper 3 linguri ulei 1 lingurita…

Read more »

Cum se prepara friptura din muschi de vita (video)

 

Cum_se_prepara_friptura_din_muschi_de_vita.jpg

O reteta video despre cum se prepara friptura din muschi de vita, un preparat nemaipomenit de delicios si foarte gustos, rapid, sanatos, perfect pentru a-i impresiona pe cei dragi. Cum se prepara friptura din muschi de vita

Read more »

Vanat cu garnitura de gutui coapte

 

Vanat_cu_garnitura_de_gutui_coapte

O reteta de vanat cu garnitura de gutui coapte din: carne din pulpa de vanat, rozmarin, ulei extravirgin de masline, ulei, unt, gutuie, zahar, sare, piper, vin rosu si supa de pasare. Ingrediente: 2 bucati de carne din pulpa de vanat, taiate 2 crengute de rozmarin 1 lingura de ulei extravirgin de masline ulei…

Read more »

Reteta zilei: Friptura umpluta

 

Friptura_umpluta_14

O reteta de friptura umpluta din: carne de vita, carnati, ardei, ceapa verde, ardei copti, praf de supa, branza, sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne de vita 3 carnati 1 ardei 1 ceapa verde 2 ardei copti 40g praf de supa 5 linguri branza rasa sare piper   Mod de preparare: Carnatii se…

Read more »

Friptura de miel cu vin

 

Friptura_de_miel_cu_vin

O reteta de friptura de miel cu vin din: supa de carne, vin alb, costita afumata, morcov, ceapa, unt, carne de miel, sare, piper, cimbru si boia de ardei dulce. Ingrediente: supă de carne 1 ceasca vin alb 1 pahar costiţă afumată 100 g morcov 1 ceapă 1 unt 100 g carne de miel…

Read more »

Cum se prepara friptura de miel in suc de rodie (video)

 

Cum_se_prepara_friptura_de_miel_in_suc_de_rodie.jpg

O reteta video despre cum se prepara friptura de miel in suc de rodie, un preparat delicios, rapid si gustos. Cum se prepara friptura de miel in suc de rodie

Read more »

Friptura de porc sub crusta crocanta cu bere

 

Friptura_de_porc_sub_crusta_crocanta_cu_bere

O reteta de friptura de porc sub crusta crocanta cu bere din: pulpa de porc, sare, boabe de piper, chimen, boabe de enibahar, maghiran, zarzavat de supa, ceapa, usturoi, ulei, supa de carne si bere blonda. Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc cu tot cu sorici sare 1/2 lingurita boabe de piper 1 lingurita…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.