Fripturi delicioase pentru masa de Revelion

Printeaza

Fripturi pentru masa de Revelion:

Fripturi pentru masa de Revelion

 

Fripturică de porc cu piper şi unt de arahide

Fripturică de porc cu piper şi unt de arahideO reteta de fripturica de porc cu piper si unt de arahide din: Spata de porc, salata creata, piper, usturoi, unt de arahide si sare. Ingrediente: 500 g spată de porc 1 salată creaţă 1 linguriţă rasă piper râşnit (amestec de piper negru, alb, verde) 1 praf de usturoi 2 linguri unt de arahide sare…

Read more »

Pui cu ciuperci si broccoli

Pui_cu_ciuperci_si_broccoliPui cu ciuperci si broccoli din: piept de pui, ciuperci, ceapa verde, ardei grasi, usturoi, miere, sos de soia, vin alb sec, sare, piper, broccoli. Ingrediente: 4 bucati piept de pui 300 g ciuperci proaspete tăiate felii  o ceapă verde tocată fin 2 ardei grași 4 căței usturoi 2 lingurite miere 30 g sos de soia 50 ml vin alb sec  sare…

Read more »

 

Reteta zilei: Cotlet de porc cu sos de miere si ghimbir

Cotlet_de_porc_cu_sos_de_miere_si_ghimbir_05Cotlet de porc cu sos de miere si ghimbir din: cotlet de porc, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei, dafin, apa fierbinte, sos de soia, miere, otet de orez, ghimbir, cuisoare, amidon, apa rece.   Ingrediente: 1 bucata cotlet de porc fara os 1 ceapa feliata 3 catei de usturoi, zdrobit ½ lingurita de sare ½…

Read more »

Friptura in crusta de parmezan

Friptura_in_crusta_de_parmezanFriptura in crusta de parmezan din: boabe de piper, boabe de ienibahar, boabe de coriandru, scortisoara, ceapa, ulei, unt, mustar, patrunjel, sare, coaja de lamaie, parmezan, muchi de vitel, spanac, fulgi de migdale, unt, salata verde, usturoi, parmezan. Ingrediente: 2 lingurite boabe de piper negru 1 lingurita boabe de ienibahar 1/2 lingurita boabe de coriandru…

Read more »

Steak de vitel in sos de vin

Steak_de_vitel_in_sos_de_vinSteak de vitel in sos de vin din: cotlet de vitel, sare, piper, ulei de masline, vin de porto, ceapa verde, ou, mustar, unt, ciuperci. Ingrediente: 600-800 g cotlet de vitel sare piper 100 ml ulei de masline 100 ml vin de Porto 3 cepe verzi 1 ou 1 lingurita mustar 1 lingurita unt ciuperci…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.