Fripturi de PORC delicioase

Printeaza

Fripturi de PORC delicioase:

Friptura_de_porc_cu_linte

Friptura de porc cu linte

Friptura de porc cu linte din: spata de porc, morcovi, ceapa, pastarnac, linte, ceapa, cimbru, usturoi, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 800 g spată de porc 5 morcovi 3 rădăcini păstârnac 2 cepe 150 g linte o crenguţă cimbru 4 căţei usturoi 2 linguri ulei sare piper verdeaţă   Mod de preparare: Carnea se presară […]

Friptura_de_porc_cu_usturoi

Friptura de porc cu usturoi

Friptura de porc cu usturoi din: carne de porc, patrunjel, sunca, ulei, usturoi, smantana, lapte, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg carne de porc fără os sare piper 2 legături pătrunjel 150 g şuncă 3 linguri ulei 3 căpăţâni de usturoi 300 g smântână 125 ml lapte   Mod de preparare: Cuptorul se încinge la 200 […]

Friptura_de_porc_in_sos_de_mustar

Friptura de porc in sos de mustar

Friptura de porc in sos de mustar din: file de porc, ulei de masline, ceapa, zahar, busuioc, patrunjel, mustar, smantana, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de porc sare piper 2 linguri ulei de măsline 200 g ceapă 1 lingură zahăr 1 legătură busuioc 1 legătură pătrunjel 3 linguri muştar 150 ml […]

Friptura de porc cu sorici crocant

Friptura de porc cu sorici crocant

Friptura de porc cu sorici crocant din: costa de porc cu sorici, usturoi, dafin, cimbru, rozmarin, ulei, otet, telina, morcov, sare. Ingrediente: 2 kg coastă de la porc, cu şorici 4 căţei de usturoi 3 frunze de dafin 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă rozmarin 2 linguri ulei 4 linguri oţet 1 ţelină mică 1 morcov […]

Friptura_de_porc_cu_broccoli

Friptura de porc cu broccoli

Friptura de porc cu broccoli din: cotlet de porc, broccoli, morcovi, arpagic, vin alb, piper, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc fără os câteva bucheţele de broccoli 1 legătură de carote (morcovi tineri) 6-7 bucăţi de arpagic 1 cană cu vin alb 1 linguriţă cu rozmarin 1/2 linguriţă cu piper negru măcinat 3 […]

Friptura de porc in crusta

Friptura de porc in crusta

Friptura de porc in crusta din: pulpa de porc, mustar, vin, tarhon, leustean, rozmarin, oregano, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 3 linguri cu muştar clasic 1 pahar cu vin alb 1/2 linguriţă cu tarhon uscat mărunţit 1/2 linguriţă cu leuştean uscat mărunţit 1/2 linguriţă cu rozmarin 1/2 linguriţă cu oregano 1/2 linguriţă cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.