Friptura de vitel cu sos de rosii

Printeaza

Friptura de vitel cu sos de rosii din: carne de vitel, rosii, usturoi, cimbru, marar, ulei, sare, piper boabe.

Ingrediente:Friptura de vitel cu sos de rosii

  • 1 kg carne de vitel
  • 4-5 rosii
  • usturoi
  • cimbru
  • marar tocat
  • ulei sau unt
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea, o tăiaţi felii groase de 3-4 cm, o rumeniţi în ulei sau în unt. Adăugaţi în grăsime: usturoi tocat, roşii felii, sare, piper boabe şi o crenguţă de cimbru.

Puneţi o cană cu apă, acoperiţi, fierbeţi la foc mic 30 min.

Serviţi cald, cu garnitură de cartofi sau morcovi fierţi, totul acoperit cu mărar tocat.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.