Friptura de vitel cu cartofi si morcovi
PrinteazaFriptura de vitel cu cartofi si morcovi din: carne de viţel, ceapa, usturoi, ardei grasi, morcovi, cartofi, ardei iute, supa, ulei, piper, sare, concentrat de legume.
Ingrediente:
- 1 kg carne de viţel
- 2-3 cepe
- 1 căpăţână de usturoi
- 2 linguri bulion
- 2-3 ardei graşi
- 1 -2 morcovi
- 4-cartofi
- 1 ardei iute
- 1/2 l supă
- 1 pahar ulei
- piper
- sare
- concentrat de legume
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, morcovul şi usturoiul, le toci şi le căleşti în ulei. Adaugi ardeiul’gras tocat, ardeiul iute şi pui bulionul. După ce fierb puţin aceste ingrediente, adaugi carnea şi torni supa.
Laşi să fiarbă aproape 1 oră, după care adaugi cartofii tăiaţi felii rpai mari. Condimentezi după gust, cu sare, piper măcinat şi concentrat de legume. Fierbi friptura până este gata.
Pofta buna!