Friptura de vitel cu cartofi si morcovi

Printeaza

Friptura de vitel cu cartofi si morcovi din: carne de viţel, ceapa, usturoi, ardei grasi, morcovi, cartofi, ardei iute, supa, ulei, piper, sare, concentrat de legume.

Friptura de vitel cu cartofi si morcovi

Ingrediente:

  • 1 kg carne de viţel
  • 2-3 cepe
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 2-3 ardei graşi
  • 1 -2 morcovi
  • 4-cartofi
  • 1 ardei iute
  • 1/2 l supă
  • 1 pahar ulei
  • piper
  • sare
  • concentrat de legume

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, morcovul şi usturoiul, le toci şi le căleşti în ulei. Adaugi ardeiul’gras tocat, ardeiul iute şi pui bulionul. După ce fierb puţin aceste ingrediente, adaugi carnea şi torni supa.

Laşi să fiarbă aproa­pe 1 oră, după care adaugi cartofii tăiaţi felii rpai mari. Condi­mentezi după gust, cu sare, piper măcinat şi con­centrat de legume. Fierbi friptura până este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.