Friptura ungureasca

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura de vita cu: ulei, vinete, cartofi, unt, ceapa, boia dulce, ardei gras, paste de tomate.

Friptura_ungureasca_04

Ingrediente:

  • 800 g muşchi de vită
  • 150 ml ulei
  • 2 vinete
  • 500 g cartofi
  • 40 g unt
  • 3 ce­pe
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 4 ardei graşi
  • 2 linguri pastă de tomate

 

Mod de preparare:

Tai muşchiul de vită în felii groase, coci arde­iul, apoi îl cureţi, după cane îl tai bucăţele. Fierbi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi ungi cu unt. Presari feliile de carne cu sare şi boia, după care le înăbuşi în ulei împreună cu ardeii copţi şi cu pasta de tomate.

Friptura_ungureasca

Cureţi vinetele şi le tai rondele, după care le prăjeşti în ulei. Aşezi feliile de carne pe platou, peste ele pui rondele de vinete şi lângă aşezi cartofii. Stropeşti totul cu sos de la prăjit.

Friptura_ungureasca_02

Friptura ungureasca

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.