Friptura cu salata de cicoare si rosii

Printeaza

Friptura cu salata de cicoare si rosii din: friptură preparată la grătar, ridichii,  cicoare (andivă), roşii lunguieţe, ouă.

Ingrediente:Friptura cu salata de cicoare si rosii

  • 375 g friptură preparată la grătar, tăiată fâşii, pe lungime
  • 125 g ridichii, tăiate feliuţe fine
  • 1 căpăţână de cicoare (andivă) sau două frunze fragede de cicoare, rupte bucăţi
  • 250 g roşii lunguieţe, tăiate în patru, pe lungime
  • 5 ouă fierte tari, decojite, tăiate în patru, pe lungime

 

Mod de preparare:

Se amestecă într-un cartonaş friptura, jumătate din ridiche, cicoarea şi jumătate din roşii.

Se adaugă jumătate din sosul „gribiche” şi se amestecă bine, până ce ingredientele sunt acoperite de sos.

Se aşază totul pe platoul de servire într-o grămăjoară şi deasupra se pun ouăle, restul de ridichii şi roşii.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Ce e cicoare?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.